lauantai 27. elokuuta 2011

Maalia pintaan!

Kyllä on ottanu koville istuu niin kauan koneella, että sais tehtyä muutakin ku luettua postit. Nyt kuitenki istutin itteni tähän ja päätin et ennemmin en nouse, ennenku sivu on päivitetty.

Minähän sitten reippaana tyttönä hiukka koitin kokeeks sisustaa tallia, vaikka joudunhan mä noi kaikki ottamaan vielä pois seuraavan sahauksen takia. Mut on kuitenki koitettu ja ihan kivalta näytti.

Peilin päälle asensin hyllyn ruokatavaroille ku ei tota seinätilaa vaan ollu et olis toisenlaista hyllyä saanu laitettua. Tähän on tyydyttävä.

Tiskipöydän päälle meni toinen hylly astioille. Jos ihan konkreettisesti noita mittasuhteita ajattelee, niin keittiössä pitäis olla tikkaat et ylettyy hyllyille. Mut jos leikitään et hyllyille ylettyy ilman niitäki? Aina on ollu joku niin pitkä et on saanu ylimmiltäki hyllyiltä tavarat joko seisaaltaan tai tuolilla seisten. Jollain on siis luvassa paljon työtä keittiössä. Mistä tulikin mieleen että tuolahan ne tuolitarpeet muuten odottaa edelleen.. Jonain kauniina päivänä teen siis vielä sen tuolin.

Hiukka ronskimmalla kädellä koitin asettaa satuloita kokeeksi paikoilleen ja eikös yks noista lähteny irti. Piti siis kehittää tuki.

Ulkoseinissä on siis nyt laudotus jo melkeen joka puolella. Ajattelin laittaa kaikki laudat paikoilleen ensi ja sahata vasta sitten, kunnes onneksi tajusin et enhän mä onnistu sahaamaan sitä yläreunaa mitenkään sisäpuolelta jos siinä ei oo aukkoja. Sahaan siis ensi nämä matalaks ja täytän vasta sitten lisää.

Koskapa tolla liimalla kesti pieni ikuisuus kuivaa täysin läpinäkyväks, en jaksanu odottaa kuivumista sahausta varten, vaan päätin maalata valmista pintaa. Sivut ja etuosa on siis nyt myös maalattu. Seinää vasten oleva osa jäi maalaamatta. Kyllä sen ehtii sit.

Jälki näyttää hieman epätasaselta märkänä. Katotaan josko se olis parempi ku otan kuvia kuivasta pinnasta. Jos ei ole, niin pitää maalata vielä uudelleen. Maalikin on itseasiassa lasten sormiväriä, että ei parane ihan liikoja odottaa. Kulmiin tulee vielä valkoset kulmalaudat ja ikkunoihin keksin jotain. Se 'jotain' ei ole vielä iskenyt mua päähän, joten odotellaan kunnes keksin.

Seuraavaks pitäis taas alkaa sahailemaan ja liimailemaan lisää. Ahistaa se sotku taas. Kunhan saan taas itteeni niskasta kiinni ja päätän et NYT on se hetki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti